Érdemes figyelembe venni, hogy a téma célja nem a hosting szolgáltatók rágalmazása, hanem inkább a tapasztalatok megosztása és a különböző vélemények kifejtése. Azt hangsúlyozzuk, hogy a fórum bejegyzései a hozzászólók személyes véleményét tükrözik, és nem az oldal üzemeltetőinek feltétlen álláspontját.
A hozzászólások idővel tartalmazhatnak elavult információkat, érdemes utána járni a szolgáltatónál.

Mi a véleményetek a különböző hosting szolgáltatókról? 🤔
Melyik szolgáltatónál érdemes leginkább szervert bérelni?

Arra kérlek, hogy ne promóciós linkeket ossz meg, kivéve, ha fizetős hostingról van szó, és érdemi tapasztalatokkal tudsz hozzájárulni a témához.

Amik a témába illenek:

• Vélemények
  • Teljesítmény
  • Ár/érték arány
  • Részletes információk

Sajnos nekem jelenleg clans.hu -nál van szerverem. Lekezelő stílus, plusz a szerver motd -be belekell írni, hogy By.:Clans.hu, régi webadmin... Mással nincs nagyon bajom
    HostingPlace.hu viszont egy viszonylag új hoszting, olcsónak is tűnik. Ha felmentek dc szerverükre adnak teszt szervert. De amikor még szerver bérlés előtt álltam, akkor még nem volt ez a lehetőség, így maradtam a Clansnál.
    SRK jónak tűnik, viszont nagyon drága, ugyanez az InfiniteHosting

EDIT: Azt azért hozzátenném, hogy a Clans.hu -nál kapsz minemarket pro -t, ami miatt megéri. A szerverük stabilitásával nem volt bajom. Csak bár ne lenne a kedves ügyfélszolgálatosnak az a stílusa.

ptpxd Minemarket pro miatt se bérelnék ott semmit. (Nincs már rá SSL tanúsítvány.) 

Ajánlom az azuriom-ot. Ha értesz egy kicsit a weboldal átíráshoz akkor tudsz egy "sajátot írni".

Sziasztok!Szerintetek melyik hosting éri meg a legjobban ezek közül?
        vgh
        clans
        HostingPlace.hu
        srk
        infinitehosting
        A keretem szerverrem 3-4k.

nowax Szia!
          Nem tudok biztos választ adni, mivel még nem sok hostingnál voltam.
          Én az srk-t tudom ajánlani. (ryzen 9-est 😮)

1dot2 És a srknál is havidíj van?🙂

nowax Mindenhol havidíj van. Mivel a szervert nem veszed hanem bérled. Hosszabítani lehet a szervert.

🕓 Ennyivel később: 12 nap

vps4you.hu elég megbízható, nagyon gyors segítségkérés, alacsony ár, csak ajánlani tudom

🕓 Ennyivel később: 6 nap

Az SRK hostot ajánlom mindenkinek nagyon jó host olcsó megbízható !

🕓 Ennyivel később: 10 hónap

A bungeecord hostingon fut (SRK) hogy az otthoni ip címet ne tudják lenézni vagy ddosolni. 
                (Úgy tudom nem lehet úgy lenézni ha bungeecordra van kötve.)

🕓 Ennyivel később: egy hónap

Amennyiben valaki most kezdi a szerverkészítést és mindenképp magyar hostingtól szeretne, bátran ajánlom az srkhost.eu -t. Gyors support, segítőkészség, jó minőség, nagyobb erőforrás használat esetén díjmentesen emelnek a CPU fogyasztáson. Emellett az sem hátrány, rengeteg funkciót tartalmaz a gamepanelja is: alfiókok, tűzfal, belső IP (ha bungeecordod van és 1 gépen vannak a szervereid), flagek módosítása és még sorolhatnám.
                Igaz, megkérik az árát (4100 Forintból kapsz 7168 MB RAM-ot, illetve 10GB tárhelyet), de a minőséget megadják hozzá. Úgy tudom, immáron az összes Minecraftos gép AMD Ryzen 9 5900x 3.7GHZ -n van, ami azt teszi lehetővé, hogy 1.14+ TÚLÉLŐ szervert tudsz futtatni laggmentesen, TPS csökkenése nélkül. Azt hiszem, ennyi pénzt megér havonta.

Ha meg már nagyobb szervered van, esetleg szerverhálózatod, akkor érdemesebb lenne átváltani jatekfizetes.hu szervergépre, vagy, ha van rá elég büdzséd ATW gépeire. Nekik nagyon jó a DDoS védelmük.

Remélem tudtam segíteni.

🕓 Ennyivel később: 2 hónap

manubazsi https://silverhost.hu/r/3 Nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező hoszting.
                  0-24 a hét minden napján nyitva áll a hibajegy rendszer amiben a lehető legrövidebb időn belül, minden féle kérdésedre és panaszodra választ és megoldást kapsz.
                  Legolcsóbb a magyar piacon ha azt vesszük, hogy náluk nincsenek rejtett költségek.
                  Egy sima alap minecraft szerver: MAXIMUM 472FT ezen felül: KORLÁTLAN SLOT ÉS KORLÁTLAN KONFIGURÁCIÓS SEGÍTSÉG INGYEN. További információ: PARTNERSÉGI LEHETŐSÉG AHOL AZ ÁLTALAD MEGHÍVOTT TAGOK RENDELÉSEI UTÁN JÁR KREDIT, HA MEGOSZTOD A LINKEDET ÉS KATTINTANAK RÁ SZINTÉN JÁR KREDIT, HA PEDIG CSAK MEGLÁTOGAT ÉS REGISZTRÁL AZÉRT IS JÁR KREDIT.
                  NEKEM 1000 KREDITEM VAN MÁR AMI 1 HÉT ALATT JÖTT ÖSSZE.

Majozi Elnézést ez a legnagyobb hülyeség amit valaha olvastam, nem kötekedésből az egyik legrühelltebb hoszting.

dragon9404 Bővebben is kifejthetted volna az srkhostingos gondolatmenetet.

1dot2 Elnézést nem fogok jobban belemászni a dologba, mert jogi dolgokba nem akarok belekeveredni, egyszerűen ennyi véleményt nyilváníthatok ki de ha érdekel van pár merészebb emberke aki írt már róluk csoportokba. ja és nem a felhasználó kapott dislike-ot hanem a hoszting hirdetése mert minőségben 0 és én nem bízok bennük.

dragon9404 További információ: kredit = forint minden hónapban van kifizetés én ma már a hirdetésemmel fenntudok tartani 5-6 hónapra szervert mert állandó regisztrált tagok jönnek a hirdetésemre és vesznek szervert.
                      Megéri elkezdeni aki ért a promótáláshoz ott neki minden vevő, regisztrált tag, és látogató profitot fog termelni neked a fiókodra.

nowax Szia! Én az srkhostingot tudom ajánlani.

Már nem kell külön fizetni a ryzen 9-ért. Minden szerver azon fut.

🕓 Ennyivel később: 2 év

ptpxd Azt azért hozzátenném, hogy a Clans.hu -nál kapsz minemarket pro -t

manubazsi Minemarket nem a legjobb választás mert clans.hu-ra lehet csak rakni a "megkeresett pénzt",
                       Nem lehet saját domain, Nincs SSL tanúsítvány már régóta és nem is hiszem hogy frissítve lesz.
                      Viszont pro csomaggal saját css lehet ami nagyon jó is tud lenni ha valaki ért hozzá. Példa woodcraft.
                      Van plugin hogy játékból lehessen kreditet adni, elvenni.

1dot2 Minemarket pro miatt se bérelnék ott semmit. (Nincs már rá SSL tanúsítvány.)

Frissítés: A minemarket oldala teljesen elavult 2024-ben. Az oldalon nem található semmi és valószínű megszűnt.

1dot2 Ajánlom az azuriom-ot. Ha értesz egy kicsit a weboldal átíráshoz akkor tudsz egy "sajátot írni".

nathxen ebben a posztban találjátok a webshop témát. 🌐

🕓 Ennyivel később: 2 hónap

1dot2 vps4you.hu éri meg szerintem a legjobban.

https://tfmworld.hu/ ugyan az csak olcsóbb magánszemélyeknek.

dragon9404 Egy sima alap minecraft szerver: MAXIMUM 472FT

Frissítés: Silverhost-on 1000Ft az alap beállításokkal a minecraft szerver. Teamspeak szervert béreltem tőlük azzal nem volt probléma. Pterodactyl kezelőfelülettel.

nowax vgh

2023 végén béreltem egy szervert a vhg.hu-n. Akkor még nem volt lehetőség alfelhasználók kezelésére, ami megnehezítette az adminokkal való csapatmunkát. Ezt leszámítva semmilyen problémát nem tapasztaltam a szolgáltatással kapcsolatban. Jelenleg nem tudom, hogy azóta elérhetővé vált-e ez a funkció, de összességében nem volt rossz.

nowax 1dot2 Kicsit pontosítva, zap-hostingnál van lehetőség "örök" szervert venni 40 ezer az alja. De ha stabilabb szervert szeretnél 80-90 ezer környéke. 12Gb ram és "(M.2 SSD, Gaming CPU 3.4-4.4GHz, DDR4 memory)" 263 Ezer forintra dobta a végösszeget. (Ebből már saját szervergépet lehetne venni.) 😥
                        Hosszú távon lehet megérné, de én inkább javaslom a havi díjas megoldást...