Internet Explorer nem támogatott. Kérjük frissíts egy modernebb böngészőre.
Milyen anticheatet használtok? Melyik az ami a legjobban bevált a csalók ellen?
vulcan
Vulcan
Vulcan
Szia! Ha leírod, hogy pontosan milyen szerverre kell, (miben legyen erős) akkor tudok segíteni.
Sziasztok! A Polar anticheat a legjobb amit lehet találni a piacon. ( https://polar.top/ )
Ez a rendszer úgy működik hogy van a plugin és nem az dönti el hogy csal-e a játékos hanem csak elküldi az adatokat a felhőbe, és ott dönti el a rendszer hogy csal-e a játékos vagy sem. Így nem is tudják leakelni a plugint és hatékony. Cserébe havidíjas, és nem olyan olcsó.
A vulcan anticheat jó, viszont vannak hiányosságai. Gyakran készülnek rá olyan csalások amiket nem tud detektálni, amit persze idővel kijavítanak de még mindig ki lehet játszani.
A GrimAC egy ingyenes, szuper anticheat. Ezt is ki lehet játszani 1-2 módon, viszont kevésbé mint a vulcan-t. Hiányossgága, hogy nincs benne aim, autoclicker, és még 1-2 dolog. Viszont ha flyolnál abban a pillanatban vissza tesz a talajra és nem dob ki hanem csak jelez az adminoknak, szerettem mindig nézni, hogy szenvednek a csalók. A reachet 3.01-nél is detektálja.
Ha választanom kellene akkor én együtt használnám a vulcan-t és a grim-et. Mindig is így használtam, így sose látol a szerveren repülni embereket.