MineForum

Internet Explorer

Internet Explorer nem támogatott. Kérjük frissíts egy modernebb böngészőre.

Értesítés

Jelentkezz be, és pillanatok alatt létrehozhatod az első témádat! 😸

Hosting szolgáltatók🛩
Elindította: manubazsi

manubazsi

manubazsi

Admin
Itt Járt
03 Mar 2026
Téma
24
Hozzászólás
50

A téma célja nem a hosting szolgáltatók rágalmazása, hanem inkább a tapasztalatok megosztása és a különböző vélemények kifejtése. Azt hangsúlyozzuk, hogy a fórum bejegyzései a hozzászólók személyes véleményét tükrözik, és nem az oldal üzemeltetőinek feltétlen álláspontját.
A hozzászólások idővel tartalmazhatnak elavult információkat, érdemes utána járni a szolgáltatónál.

Mi a véleményetek a különböző hosting szolgáltatókról? 🤔

Melyik szolgáltatónál érdemes szervert bérelni?

Arra kérlek, hogy ne promóciós linkeket ossz meg, kivéve, ha fizetős hostingról van szó, és érdemi tapasztalatokkal tudsz hozzájárulni a témához.

Amik a témába illenek:

• Vélemények
  • Teljesítmény és ár arány
  • Részletes információk
👍 1   🌈 1
manubazsi · több mint 5 éve · Utoljára szerkesztve: 5 hónapja
ptpxd

ptpxd

Felhasználó
Itt Járt
11 Apr 2022
Téma
1
Hozzászólás
3

Sajnos nekem jelenleg clans.hu -nál van szerverem. Lekezelő stílus, plusz a szerver motd -be belekell írni, hogy By.:Clans.hu, régi webadmin... Mással nincs nagyon bajom
HostingPlace.hu viszont egy viszonylag új hoszting, olcsónak is tűnik. Ha felmentek dc szerverükre adnak teszt szervert. De amikor még szerver bérlés előtt álltam, akkor még nem volt ez a lehetőség, így maradtam a Clansnál.
SRK jónak tűnik, viszont nagyon drága, ugyanez az InfiniteHosting

EDIT: Azt azért hozzátenném, hogy a Clans.hu -nál kapsz minemarket pro -t, ami miatt megéri. A szerverük stabilitásával nem volt bajom. Csak bár ne lenne a kedves ügyfélszolgálatosnak az a stílusa.

👍 2
ptpxd · több mint 5 éve
nowax

nowax

Felhasználó
Itt Járt
17 Mar 2021
Téma
1
Hozzászólás
3

Sziasztok!Szerintetek melyik hosting éri meg a legjobban ezek közül?
vgh
clans
HostingPlace.hu
srk
infinitehosting
A keretem szerverrem 3-4k.

👍 1
nowax · több mint 5 éve
Picidino

Picidino

Felhasználó
Itt Járt
20 Jan 2026
Téma
5
Hozzászólás
17

Szia!
Én az srk-t tudom ajánlani.

Picidino · több mint 5 éve
nowax

nowax

Felhasználó
Itt Járt
17 Mar 2021
Téma
1
Hozzászólás
3
Picidino:

Szia!

És a srknál is havidíj van? 🙂

nowax · több mint 5 éve
Picidino

Picidino

Felhasználó
Itt Járt
20 Jan 2026
Téma
5
Hozzászólás
17
nowax:
Picidino:

Szia!

És a srknál is havidíj van? 🙂

A szervert nem veszed hanem bérled. Hosszabbítani lehet a szervert. 😉

Picidino · több mint 5 éve
noysq

noysq

Felhasználó
Itt Járt
29 Mar 2021
Téma
1
Hozzászólás
4

vps4you.hu elég megbízható, nagyon gyors segítségkérés, alacsony ár, csak ajánlani tudom

👍 1
noysq · több mint 5 éve
Gerix_YT

Gerix_YT

Felhasználó
Itt Járt
03 Apr 2021
Téma
2
Hozzászólás
5

Az SRK hostot ajánlom mindenkinek nagyon jó host olcsó megbízható !

Gerix_YT · több mint 5 éve
Majozi

Majozi

Felhasználó
Itt Járt
19 Feb 2023
Téma
2
Hozzászólás
5

Amennyiben valaki most kezdi a szerverkészítést és mindenképp magyar hostingtól szeretne, bátran ajánlom az srkhost.eu -t. Gyors support, segítőkészség, jó minőség, nagyobb erőforrás használat esetén díjmentesen emelnek a CPU fogyasztáson. Emellett az sem hátrány, rengeteg funkciót tartalmaz a gamepanelja is: alfiókok, tűzfal, belső IP (ha bungeecordod van és 1 gépen vannak a szervereid), flagek módosítása és még sorolhatnám.
Igaz, megkérik az árát (4100 Forintból kapsz 7168 MB RAM-ot, illetve 10GB tárhelyet), de a minőséget megadják hozzá. Úgy tudom, immáron az összes Minecraftos gép AMD Ryzen 9 5900x 3.7GHZ -n van, ami azt teszi lehetővé, hogy 1.14+ TÚLÉLŐ szervert tudsz futtatni laggmentesen, TPS csökkenése nélkül. Azt hiszem, ennyi pénzt megér havonta.

Ha meg már nagyobb szervered van, esetleg szerverhálózatod, akkor érdemesebb lenne átváltani jatekfizetes.hu szervergépre, vagy, ha van rá elég büdzséd ATW gépeire. Nekik nagyon jó a DDoS védelmük.

Remélem tudtam segíteni.

👍 2   🛠 2
Majozi · több mint 4 éve
xflesx

xflesx

Felhasználó
Itt Járt
07 Jul 2022
Téma
1
Hozzászólás
3
manubazsi:

A téma célja nem a hosting szolgáltatók rágalmazása, hanem inkább a tapasztalatok megosztása és a különböző vélemények kifejtése.Azt hangsúlyozzuk, hogy a fórum bejegyzései a hozzászólók személyes véleményét tükrözik, és nem az oldal üzemeltetőinek feltétlen álláspontját.
A hozzászólások idővel tartalmazhatnak elavult információkat, érdemes utána járni a szolgáltatónál.

Mi a véleményetek a különböző hosting szolgáltatókról? 🤔

Melyik szolgáltatónál érdemes szervert bérelni?

Arra kérlek, hogy ne promóciós linkeket ossz meg, kivéve, ha fizetős hostingról van szó, és érdemi tapasztalatokkal tudsz hozzájárulni a témához.

Amik a témába illenek:

• Vélemények
  • Teljesítmény és ár arány
  • Részletes információk

Szerintem a Rackoonet éri meg a legjobban, olcsó, és még gyors is.

xflesx · több mint 3 éve · Utoljára szerkesztve: 5 hónapja