MineForum

Internet Explorer

Internet Explorer nem támogatott. Kérjük frissíts egy modernebb böngészőre.

Értesítés

Jelentkezz be, és pillanatok alatt létrehozhatod az első témádat! 😸

Hosting szolgáltatók🛩
Elindította: manubazsi

dragon9404

dragon9404

Felhasználó
Itt Járt
31 May 2022
Téma
0
Hozzászólás
2

@manubazsi https://silverhost.hu/r/3 Nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező hoszting.

0-24 a hét minden napján nyitva áll a hibajegy rendszer amiben a lehető legrövidebb időn belül, minden féle kérdésedre és panaszodra választ és megoldást kapsz.
Legolcsóbb a magyar piacon ha azt vesszük, hogy náluk nincsenek rejtett költségek.
Egy sima alap minecraft szerver: MAXIMUM 472FT ezen felül: KORLÁTLAN SLOT ÉS KORLÁTLAN KONFIGURÁCIÓS SEGÍTSÉG INGYEN. További információ: PARTNERSÉGI LEHETŐSÉG AHOL AZ ÁLTALAD MEGHÍVOTT TAGOK RENDELÉSEI UTÁN JÁR KREDIT, HA MEGOSZTOD A LINKEDET ÉS KATTINTANAK RÁ SZINTÉN JÁR KREDIT, HA PEDIG CSAK MEGLÁTOGAT ÉS REGISZTRÁL AZÉRT IS JÁR KREDIT.
NEKEM 1000 KREDITEM VAN MÁR AMI 1 HÉT ALATT JÖTT ÖSSZE.

Majozi:

Amennyiben valaki most kezdi a szerverkészítést és mindenképp magyar hostingtól szeretne, bátran ajánlom az srkhost.eu -t. Gyors support, segítőkészség, jó minőség, nagyobb erőforrás használat esetén díjmentesen emelnek a CPU fogyasztáson. Emellett az sem hátrány, rengeteg funkciót tartalmaz a gamepanelja is: alfiókok, tűzfal, belső IP (ha bungeecordod van és 1 gépen vannak a szervereid), flagek módosítása és még sorolhatnám.
Igaz, megkérik az árát (4100 Forintból kapsz 7168 MB RAM-ot, illetve 10GB tárhelyet), de a minőséget megadják hozzá. Úgy tudom, immáron az összes Minecraftos gép AMD Ryzen 9 5900x 3.7GHZ -n van, ami azt teszi lehetővé, hogy 1.14+ TÚLÉLŐ szervert tudsz futtatni laggmentesen, TPS csökkenése nélkül. Azt hiszem, ennyi pénzt megér havonta.

Ha meg már nagyobb szervered van, esetleg szerverhálózatod, akkor érdemesebb lenne átváltani jatekfizetes.hu szervergépre, vagy, ha van rá elég büdzséd ATW gépeire. Nekik nagyon jó a DDoS védelmük.

Remélem tudtam segíteni.

Elnézést ez a legnagyobb hülyeség amit valaha olvastam, nem kötekedésből az egyik legrühelltebb hoszting.

dragon9404 · több mint 3 éve
Picidino

Picidino

Felhasználó
Itt Járt
20 Jan 2026
Téma
5
Hozzászólás
17

@dragon9404 Bővebben is kifejthetted volna az srkhostingos gondolatmenetet.

👍 1
Picidino · több mint 3 éve
dragon9404

dragon9404

Felhasználó
Itt Járt
31 May 2022
Téma
0
Hozzászólás
2
Picidino:

@dragon9404 Bővebben is kifejthetted volna az srkhostingos gondolatmenetet.

Elnézést nem fogok jobban belemászni a dologba, mert jogi dolgokba nem akarok belekeveredni, egyszerűen ennyi véleményt nyilváníthatok ki de ha érdekel van pár merészebb emberke aki írt már róluk csoportokba. ja és nem a felhasználó kapott dislike-ot hanem a hoszting hirdetése mert minőségben 0 és én nem bízok bennük.

További információ: kredit = forint minden hónapban van kifizetés én ma már a hirdetésemmel fenntudok tartani 5-6 hónapra szervert mert állandó regisztrált tagok jönnek a hirdetésemre és vesznek szervert.
Megéri elkezdeni aki ért a promótáláshoz ott neki minden vevő, regisztrált tag, és látogató profitot fog termelni neked a fiókodra.

dragon9404 · több mint 3 éve
manubazsi

manubazsi

Admin
Itt Járt
31 Jan 2026
Téma
24
Hozzászólás
50
nowax:

Sziasztok!Szerintetek melyik hosting éri meg a legjobban ezek közül?
vgh
clans
HostingPlace.hu
srk
infinitehosting
A keretem szerverrem 3-4k.

2023-ban béreltem egy szervert a vhg.hu-n. Akkor még nem volt lehetőség alfelhasználók kezelésére, ami megnehezítette az adminokkal való csapatmunkát. Ezt leszámítva semmilyen problémát nem tapasztaltam a szolgáltatással kapcsolatban. Jelenleg nem tudom, hogy azóta elérhetővé vált-e ez a funkció, de összességében nem volt rossz.

manubazsi · kb. egy éve
priceless

priceless

Felhasználó
Itt Járt
29 Nov 2025
Téma
1
Hozzászólás
2

Beeservers.eu 🐝

Itt a legolcsóbbak a szerverek, jó teljesítménnyel

priceless · 3 hónapja
tfmhunti

tfmhunti

Felhasználó
Itt Járt
24 Nov 2025
Téma
0
Hozzászólás
1

Én a vps4you.hu -t tudom ajánlani, 4.8 Ghz-es RYZEN CPU-ról futtatják a minecraft játék szervereket lag mentesen DDOS védelemmel. Legális szolgáltató, nem úgy mint néhány amit itt ajánlottatok. Én nem mennék olyan szolgáltatóhoz aki nem legális cég vagy vállalkozó, bármikor megszűnhetnek vagy lenyúlhatják a pénzeteket.
Van nyereményjátékuk is discordon: https://discord.gg/4fQjeFUHfX

👍 1
tfmhunti · 3 hónapja · Utoljára szerkesztve: 3 hónapja
manubazsi

manubazsi

Admin
Itt Járt
31 Jan 2026
Téma
24
Hozzászólás
50

@tfmhunti Köszi, hogy leírtad. Próbálok én is utána nézni azoknak a szolgáltatóknak, akiket leírtak, és az alapján moderálni az oldalt. Nálatok is volt szerverem, és azzal sem volt semmilyen gond, mindig kaptam segítséget, ha szükség volt rá. 🙂

manubazsi · 3 hónapja · Utoljára szerkesztve: 3 hónapja
Bendő

Bendő

Felhasználó
Itt Járt
17 Dec 2025
Téma
0
Hozzászólás
3
tfmhunti:

Én a vps4you.hu -t tudom ajánlani, 4.8 Ghz-es RYZEN CPU-ról futtatják a minecraft játék szervereket lag mentesen DDOS védelemmel. Legális szolgáltató, nem úgy mint néhány amit itt ajánlottatok. Én nem mennék olyan szolgáltatóhoz aki nem legális cég vagy vállalkozó, bármikor megszűnhetnek vagy lenyúlhatják a pénzeteket.
Van nyereményjátékuk is discordon: https://discord.gg/4fQjeFUHfX

Hát én ezt nem mondanám, teljesen legálisan futunk mi is, a beeservers.eu-nál, hogy ha ezzel ránk céloztál volna. Egyéni vállalkozásként működünk. Én ilyen drágán sose vennék minercaft szerver céllal szervert se vpst. Jobb processzorunk is van, de mindenkinek saját maga dolga eldönteni mit választ.

Bendő · 2 hónapja