EssentialsX suffix áthelyezése

komcsierik

Új felhasználó
Üzenetek
10
Van rá mód, hogy az EssentialsX ben valahogy felcseréljem a suffix helyét? A róka a preffix , sárga nyíl a suffix.

AtKoG76.png

Szia!
Erre nincs lehetőség, mert a prefix és a suffix egy előre meghatározott helyre kerülnek, név elé (prefix) név után (suffix).
Az essentialsX configjában keresd meg a CHAT szekciót, ott át tudod írni a chat formátumát, valamint van ott pár link, amik hasznosak lehetnek a későbbiekben

Pedig a chat funkciónál be lehet állítani.
Úgy tudom a bungee nem módosítja a suffixot/prefixet.

Úgy értem, más alkalmazást használok a chat-re, olyat ami képes a bungeecord chatre.
Szerveren belül kellemetlen csak a sorrend miatt, prefix suffix téren mert elég bénán néz ki így pl egy teleport kérelemnél.

Az essentialsX suffixot kérdezted és nem a bungeecord chatet.
Lehet akkor a bungeecord chat pluginban kéne beállítani de azért nézd meg az essentialsba is hátha mégis az a probléma.

k-p-2022-05-01-220016056.png

{PREFIX}&6> {DISPLAYNAME}&6 >&r {MESSAGE}
(vagy suffix)

Azért szerintem írd át mert lehet hogy módosítja a chatet az a plugin de a /m /r -nél lehet hogy nem
Ez nem prefix? Csak mert a suffix a név után szokott lenni.

Az előző képeken azt láthatjuk hogy ki vettem a szerverből az essentialst- és egy szerverre be raktam amin csak ő van (+ LP vault protocollib papi)
Mint látható, kicseréli a cseten a neveket jó sorrendre. DE a lényeg az lenne hogy, teleport kérelemnél is megtartsa ezt a sorrendet, viszont ezt nem teszi meg.

Vissza