Legjobb anticheat?

manubazsi

Adminisztrátor
Staff felhasználó
Tagság
2021, Már. 15
Üzenet
80
Milyen anticheatet használtok? Melyik az ami a legjobban bevált a csalók ellen?

Utoljára szerkesztve:
Szia! Ha leírod, hogy pontosan milyen szerverre kell, (miben legyen erős) akkor tudok segíteni.

Sziasztok! A Polar anticheat a legjobb amit lehet találni a piacon. ( https://polar.top/ )
Ez a rendszer úgy működik hogy van a plugin és nem az dönti el hogy csal-e a játékos hanem csak elküldi az adatokat a felhőbe, és ott dönti el a rendszer hogy csal-e a játékos vagy sem. Így nem is tudják leakelni a plugint és hatékony. Cserébe havidíjas, és nem olyan olcsó.
A vulcan anticheat jó, viszont vannak hiányosságai. Gyakran készülnek rá olyan csalások amiket nem tud detektálni, amit persze idővel kijavítanak de még mindig ki lehet játszani.
A GrimAC egy ingyenes, szuper anticheat. Ezt is ki lehet játszani 1-2 módon, viszont kevésbé mint a vulcan-t. Hiányossgága, hogy nincs benne aim, autoclicker, és még 1-2 dolog. Viszont ha flyolnál abban a pillanatban vissza tesz a talajra és nem dob ki hanem csak jelez az adminoknak, szerettem mindig nézni, hogy szenvednek a csalók. A reachet 3.01-nél is detektálja.

Ha választanom kellene akkor én együtt használnám a vulcan-t és a grim-et. Mindig is így használtam, így sose látol a szerveren repülni embereket.

Utoljára szerkesztve:
Bendő A polar nekem teljesen új volt ezek közül, de tényleg nem olcsó. Marad a többi egyenlőre 🥺

Utoljára szerkesztve:
Számomra a legjobb csalás elleni védelem a költségvetésedtől és attól függ, hogy mit keresel valójában. Vannak ingyenes opciók, mint például a Vulcan és a Matrix. Ezek tisztességesek, de a fizetősek, mint a Spartan és az AntiCheatReloaded, fejlettebbek. De meg kell értened, hogy egyetlen csalás elleni védelem sem tökéletes.

Legutóbbi bejegyzések

Elérhető felhasználók

Jelenleg nincs elérhető felhasználó.

Fórum statisztika

Téma
146
Üzenet
292
Felhasználók
206
Új felhasználó
uptrend