Magyarosítások közzététele

Státusz
Nincs nyitva további válaszokra.

Cebenx

Új felhasználó
Üzenetek
7
A lényeg a címben is le van írva, magyarosítások (általában .yml fájlok) megosztása. Valamikor fel lehetett tölteni valamelyik fórumra, vagy most is fel lehet csak én nem találom? :D Ha valakinek kellene, én szívesen csinálnám ;)

.yml fájlok csatolhatóak egészen 50KB-ig.
A többit nem nagyon értem. Egy külön kategóriát arra hogy magyarosításokat tehetnek közzé?

Mivel a Skriptek & Pluginok fórumon csak saját készítésű plugin vagy Skriptek lehet megosztani, ezért nem tudom, hogy hol van lehetőség ezeknek a megosztására. Remélem így érthetőbb. ;)

Cebenx 

manubazsi írta:
Saját skriptet és magyarosítást közzétenni a "bővítmények" menüpontban lehet. (10MB) .zip fájlban csomagolva!
Ha nagyobb fájlt szeretnél feltölteni közvetlenül az oldalra és nem külső hivatkozásként, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

A fórumokba feltölteni fájlt nincs már lehetőség. De megmaradnak azok a posztok amik már létrejöttek. 🙂
Illetve, a feltöltött bővítményekhez lehet létrehozni egy posztot is ahol az észrevételeket lehet velük kapcsolatban megosztani. Ezeket a posztokat pedig a bővítményekhez linkelni. Csak kattints a bővítménynél a megbeszélés menüpontra és akkor jön létre a poszt hozzá!

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza