A Nautilus menő, de mire képes?🦐

Nautilus.webpSziasztok!
Nemrég belefutottam a Nautilus mobba, és gondoltam megosztom, mit érdemes róla tudni, mert elég érdekes darab.
Ez egy víz alatti lény, főleg óceánokban találkoztam vele, általában lent a tengerfenék környékén mászkál, néha több is van egymás közelében. Elsőre nem tűnik különlegesnek, de igazából elég hasznos.

Meg lehet szelídíteni, halat kell neki adni (pl. pufferfish), és pár etetés után megszelídül. Utána már nem menekül el, hanem követ.

Ami igazán király benne, hogy meg is lehet lovagolni. Kell hozzá nyereg, és onnantól kb. egy víz alatti „mountként” működik. Ad egy olyan képességet is, hogy nem fogysz ki a levegőből, szóval baromi jó hosszabb merülésekhez.

Mozgásban is elég gyors, van egy kis „dash”-e, amivel előre tud lőni, szóval felfedezéshez, meneküléshez is jól jön.

Azt érdemes észben tartani, hogy csak vízben él meg, szóval szárazföldre ne nagyon vidd ki. Ha megsérül, hallal lehet gyógyítani, és szaporítani is lehet.

Összességében szerintem az egyik leghasznosabb vízi mob, ha sokat mászkáltok az óceánban.

Ha valaki már használta, írjátok meg a tapasztalatokat 👇

Utoljára szerkesztve:

Legutóbbi bejegyzések

Elérhető staff

Elérhető felhasználók

Fórum statisztika

Témák
124
Üzenet
244
Felhasználók
197